Härlig dag

15:17















Hej alla idag har jag inte bloggat så tidigt för efter jag vaklnade och jag hade ätit min andra frukost Brunch så åkte vi och köpte skor att mej :) sen köpte parasol och saker till stugan.

17:12


Hihi nu har vi en data som funkar min :)

12:57

 <-- Frukosten

 <-- Flizan

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ <333 Nu har vi en data som funkar och det är min, men den är ju ny så mamma får vara försiktig när hon använder den. :)

12:40

 <-- Furia

 <-- Furia

 <-- Fixa

 <-- Fixa

Nu är jag tillbaka

Hej alla förlåt för att jag inte har bloggat men vi har ingen data som funkar men på Onsd är jag tillbaka för då får jag min egen data. :)

 <--Flizan (Dom kallade  mej flisan när jag var liten)

 <-- Puppies

 <-- Fixa och Figaro

 <-- Frigg och Fenix

Furia och Flizan

Söndag

 < Kvällens mat (Lörd)

 < Gud vad gott de var!

 < Magen bara växer på henne xD

Inatt har jag sovit utanför mamma och pappas rum och det skulle dra igång, men det gjorde det inte. Hon är iallafall super tjock!

 < Värmer valparna

Hos Lina och tjejorna. :)













Idag har det varit en jättebra dag varit hos Lina och träffat alla goa tjejer som hon har där.

Vi började köra men sen blev vi lite osäkra om vi kört rätt, så vi ringde till Linom det var sant vi hade körde fel väg :/ men efter ett tag kom vi fram och möttes av glada och blöta hundar. :) Sen pratade vi lite sen red Lina och mamma iväg, under tiden mot slutet när dom skulle komma hem så började vi göra mat åt oss alla och det gick jätte bra. Så det var klart när dom kom hem. Och sen tog vi fram godiset :)

Torsd



 < Frida var målis :)

 < Bollen xD

 < Bardhi skjuter.

 < Bu för lärarna! :)

Idag var det ju bara två lektioner sen ut och kolla på fotbollen då sen när jag skulle hem så funkade inte min cykel men sen gjorde den det. Så jag kunde cykla hem :)

Lite bilder

 Tjockis

 Hihi gjort om lite ^^

 Härligt att sola.


Idag har vi varit på student hos Tobbe jättegod mat och alla var trevliga i slutet (jag var inte med jag var hemma med Aza jag gick tidigare) så såg man att Tobeb var lite vimmsig av cidern som han druckit av. :P

See ya

Usch

14:30

 <-- Avslutnings klänning

<-- Aza myser i säng

Nu tänkte jag att jag skulle mysa lite med Aza så jag ska sätta mej i sängen och sätter mej i något blött och undrar vad det är och flyger upp och kollar; EN STOR GUL SÖRJA!!! Aza hade kräkts i min säng på min vita kudde (den med nallarna på) och på mitt lakan. FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY vad äckligt!

Klippt

<-- Klippt mej luggblev jättenöjd.

Nu har va precis kommit hem från Frida &co så alla är tötta speciellt Calle eftersom han cyklade från Växjö till Ronneby i förmiddags. :/ Hur orkar han??? Aza är så tjock att hon inte orkar hoppa upp i bilen. xD

RSS 2.0