köpt lite saker

Hej nu har jag precis kommit hem och lyssnar på 1+1 med Beyonce. Var på grand samarkand medans mamma och pappa handlade och köpte ett par jeans för 13kr och ett par trosor för 30kr!!!! Nice, men nu ska jag gå på toa tvätta bort sminket och sen prova mina kläder jag köpt i lugn och ro.
gammal bild men gillar den!

första dagen i skolan

Första dagen i skolan eller ja gymnasiet^^ Men den har varit bra förutom det med min tå men det kan man inte hjälpa... I min nya klass är vi 29 st. Bara sju killar, snackade med några i klassen verkade helt ok. Men snart ska jag in till och träffa Johan <3. Ska prova en onepiece får se om jag köper/får en... Nu sitter jag dock på motherlover med Lonely Island. Fan vad bra dom ääääär.

your my bestfriend but it don`t feel like that always

Duschade precis, ja de är lite svårt när man inte får blöta ner tån. Så helt enkelt satt jag ner och hade foten på en pall utanför. Var med Emma idag och igår, mycket mysigt. Vi tittade på Sucker Punch och den var helt ok lite konstig. Sen ikväll ska jag och min bror åka och handla och göra lite tacos för vi röstade ner att vi skulle äta köttfärslimpa...
Imorgon börjar skolan, ska vara i samlingsalen vid 9 så får väl cykla vid halv så jag hinner för det går inte fort om man har opererat tån... Menmen blir säkert kul, sen efter skolan ska jag troligen in till stan och kolla på en sak. ;) 

nu bloggar jag sista helgen på lovet

Hej, nu sitter jag här i sängen jämte Johan som sitter vid sin laptop. Han har fått den från skolan så han kan plugga på den... Men jag har precis opererat bort min tånagel så jag ska bara ligga i sängen och vila, alla får hämta saker åt mej hela tiden (y). Kan inte ha skor på mej och det blir ju heeelt perfekt nu till första skoldagen....

RSS 2.0