hejhej

Hej idag är det söndag och jag har precis provat min nya plattång och den är aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas bra. Min gamla gick sönder R.I.P men aja hade ju haft den sen 6, jag har fått min super snygga och fiiina klasströja. Men jag har träffat Johans syster vikket var mysigt ;) och sen har det inte hänt så mycket mer än att jag svimmade i fredags natten he he..... Men nu mår jag ju rätt bra lite yr i huvudet fortfarande... Men men vad kan man göra och nu i veckan ska jag troligen till en fotgrejssak.. För jag har haft problem med mina fötter i snart 4 år och nu är det dax att göra något åt det. Plus att jag har nagelbandsinflamation... :( men nu blir det bilder :D







hejhej

Imon är det Fredag så alla vet det...? Har ni fattat de bra. Då kan vi gå vidare, nu är det så att jag är helt enkelt bäst, så säg inte emot för du vet att det stämmer... Nej skojar men ja imon är det fredag och då ska jag titta på när Emma har idrott och sen ska Johan och jag passa hundarna. På kvällen så ska vi ut till Johan och träffa hans stora syster :S usch vad nervös jag är :( Och nu blir det bilder ;)




hemma idag tisdag

Hejhej idag är jag hemma för jag är sjuk... Jag har ont i huvudet, hostar, ont i halsen och magen. Så nu har jag gjort matte till matte provet tills på Torsdag och min idrottsuppgift. Skulle egentligen ladda in bilder i datorn men jag orkar inte :p Så dom kommer nog någon annan dag.

lördag

Hejhej inte bloggat på länge så jag tänkte jag kunde göra det innan jag åker ut till Johan. Har precis skickat in min So uppgift och håller alla tummar jag har för att det går bra, menmen vad kan jag göra om inte Pierre inte tycker att den är bra. Idag har jag inte gjort så mycket jag har vaknat och ätit fruukost med Johan, han åt sina rester från igår och jag åt macka.

Och jag igår så var jag i skolan och hade det lite trevligt men var dock inte med på idrotten för jag har ett sår på min tå :( Hehe och sen hämtade Johan mej på skolan så vi gick en bit med Emma och sen cyklade vi hem och åt lite, sen så gick vi och la oss i sängen och råkade somna :P Men det var skönt. På kvällen sen åt vi Chinesefood. Hehe nomnom. Sen gick vi ut med hundarna och träffade Emma som var ute och sprang. Vid åtta satte sig hela familjen utom Calle och tittade på Let´s Dance.

Nästa vecka har jag Matteprov som jag måste öva till sen efter det har jag nationella i Kemi.


RSS 2.0