sitter hos johan

Hejhej sitter hos Johan och kollar på byggfällan med hans familj. Johan är fortfarande sjuk jag tycker att han borde kolla upp de men han får ju inte. Men jag vill ju inte att han ska vara sjuk heeeela tiden :( Så nu ligger han här jämte mej i soffan och vilar :) Jag har fått vara spring pojke åt han när han har varit sjuk.

Hihi jag har inte sovit hemma en enda gång sen jag fick lov xD Hehe men imon blir det att sova hemma och sen nog ut till Johan igen. Nu kom Roffe och ville lägga sig på Johans mage men ikke sa nikke det fick han inte. Stackars Johan som har varit sjuk typ sen förra veckan typ tisdags??? :O Det är fett länge att vara magsjuk, han har ingen feber men han kräks och mår dåligt stackars Johan.. :'( Aja nu ska jag pyssla om mina lilla pojk igen.

Seeeeeeeeeees


sitter i stugan

Hejhej nu sitter jag i stugan och tittar på Die Hard. Imon ska jag få träffa Johan efter typ nästan en vecka :(. De suger ju men men. Vi har ju varit sjuka bägge han är frisk men jag är inte det. Jag är fortfarande lite kraslig i halsen ochi magen... :/ Men idag var vi i simhallen och skulle bada men jag ville inte bada så jag duschade bara och sen bastade. Sen så fixade jag mitt långa *hosthost* vackra *HOSTHOST* hår :). Men nu snackar jag med Johan på datorn. Ska slänga upp en bild på bloggen :D <3




hihi gömmer du dej???

Hej idag är man sjuk då... Hihi Johan är också sjuk och 7andra i klassen med. Jag har tänkt göra min so uppg men kan nt koncentrera mej. Haha vi har ju Mine som lånehund och jag tål henne inte. Så jag ahr lagt en filt på golvet men de såg så tattigt när hon låg där... Så jag fixade henne ett litet ställe som hon stortrivs på. :D I mitt sängbord :D . Och så slänger jag upp bilder på Johan nu då ;) SEXIGA så varnar er!














Äger pappa på brottning h66


BLOGGAR NU DÅ!

Hej nu har jag typ nyst 1000000 gånger för att vi har Mine hemma... Men aja mamma vill ju ha henne så jag får stå ut. Men jag och Johan firade ju 6 månader i onsdags och jag fick världens finaste björn av han. Bild kommer sen.

Denna helgen är Calle hemma och idag fyller min fruuu år såååå GRATTIS EMMA! <3 Haha men nu ska vi fika, seees. :D


idag är man sjuk...

Hejhej, idag mår jag inte bra är förkyld, ont i magen/huvudet/halsen och har feber... Och gissa vad jag skulle göra prov idag i skolan och de missar jag ju och de känns inte helt okey! Men aja jag får ju vara hemma och vila med mamma som är ledig/lite sjuk också! Men sen ikväll kommer nog Johan hit och gör så att jag mår bättre hoppas jag.

Men jag fick hem mina kläder som vi beställde från hm, och de var för stort men mamma sa att de kommer krympa i tvätten. Men jag slänger upp bilder på linnet och tröjan för jag glömde ta en bild på min fiiiina handduk och min gardigan..




hihi nu bloggar jag johan ;)

Hejhej idag var de studiedag då. Och de tillbringades ute hos Johan med Loffe. De var ju nisse ;) men vi spelade hela dagen eller rättare sagt, dom spelade. Hehe sen åt vi lite mat och de var typ väldens godaste paj, Champion och Ost paj. Nomnom, sen efter lite tjat av Viktor att Ingela skulle skjutsa han till sin repning. Och då hängde jag och Johan på och köpte lite bäär så vi kunde göra paj. :)

Jag vill färga mitt hår mörkt men de får jag verkligen inte för mamma och pappa. :/ Men imon ska jag till stan tror jag och köpa lite grejjor :D <3


RSS 2.0