R.I.P Alexander



Alexander jag kommer sakna dig.. 
Vi hade ju inte skojat klart än, vi hade inte fått våra guldvingar, vi hade inte hunnit njuta tillräckligt av livet eller prata nog om tjejer.
 Du begriper inte vilket hål du lämnar i mitt hjärta.. trodde inte man någonsin skulle få ett sådant besked. Något för mig helt ofattbart. Jag kan inte begripa det.. suck.
 Men jag kommer alltid ha kvar mina minnen av dig och föra dem vidare. Minnen jag inte för allt i världen vill glömma, för tiden med dig har varit helt underbar.
Vila i frid.

Jag glömmer aldrig dig
Din vän Calle

Skrivet av min underbara bror Calle <3  så fint :'(


Fick en award av Ninni ;P



Reglerna se ut så här.

A: Kopiera awarden på er blogg!
B: Länka till personen som gett dig awarden!
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

♥Är allergisk mot hundar men tål Aza och Gårdisar!

♥ Hatar att prata inför folk!!!

♥ Är rädd för att gå ut när det är mörkt (då tar man med sin vakthund)

♥ Tycker om att se på How I Met Your Mother.

♥ Är 1.65 m lång. ;P

♥ Älskar Tacos!

♥ Tycker väldigt mkt om doftljus och Ikea mat.


Jag ger Award till;

Simone http://fattybom.blogg.se/

Mamma http://azahara.blogg.se/

Anna http://annagurevica.blogg.se/

Lorita http://loritagurevica.blogg.se/

Yohanna http://yoyosvardag.blogg.se/

Har inge mer men jaja ;)


Sunna

Nu sitter jag här och har Sunna i knät har precis gjort läxorna.  har inget att skriva om Hum???  Gjort en idrott uppgift.

Har precis....

 

Precis kollat klart på x-men origins wolverine. ASBRA imon sticker jag och pappa till stugan och då ska vi se letsdance och två andra filmer.

.

Lisa=sjuk=ingen skola=ingen fysik=blir nt klar!

Jag är sjuk som sagt så inget bloggande för mej.

hihi

<-- hihi jag

Idag var det svinkallt i skolan var typ 5000 minus grader xD aja snart ska vi in till stan med hunden och slipa klorna ;)

Blogga kanske...

Nu bloggar jag idag var det sådär i skolan håller typ på att bli förkyld har jätte ont i halsen. Men idag hade vi hemkunskap och jag Yohanna och Emma ska göra Fickburgare ;D Gott :) Mums nu ska jag snart sätta mej vid tv:en och titta på simpson och elr något annat Just det jag bakade scones innan dom blev goda 8D hihi vecka 10 ska vi ha prao :d


Hejhej

Hej bloggen nu sitter jag här och skriver och har ansiktsmasken i ansiktet. hihi ha en trevlig kväll

see ya

(inget ämne)

<-- Sängbord (äntligen)

Hej nu har vi kommit hem och har köpt ett sängbord (Y) jätte nöjd, på förmiddagen så var jag och mamma på stan och köpte lite kläder och en ansiktsmask. Sen åt vi hemma sen åkte jag och pappa och köpte sängbord och på Ica köpte vi lite saker sen skulle vi tvätta bilen så vi står i biltvättkön och pappa går in för att köpa tvättnummer och när han är inne så kmr det en och tränger sig i kön och bara kör i i tvättautomaten och jag bara VAD GÖR HAN!? och han som var framför hoppar ut ur sin bil så jag tänkte ja han säger till men han gör inget och när jag märker det så han redan han som trängde sig kört in Fy vad arg jag blev Usch hatar folk som tränger sig. Gör inte ni det??? Prutt på han. Sen ikäll ska jag vara hemma själv och ha tjejmys för pappa och mamma ska till parken och dansa :) så jag ska göra lite buffalo wings och äta och sen anskitsmask :) hihi undrar om vi har nån dip till Buffalo wings??? Ska gå och kolla :) Puss kram


 

SUNNA!







<-- SUNNA ÄR VACKER, men Aza är sötare. :)

hejhej nu har vi SunnaTunna hemma hos oss :D

See ya

Skolan :)

<-- Aza

Nu har jag ätit och tittat på tv och i skolan var det bra :) och det SNÖAR I VÄXJÖ!!!! hihi kuuuuuuuuuuuuuul :)

Ska ut och åka spark sen ;P

See ya

WORKOUT!



Man kan få en jätte bra workout till denna låten det kanske låter knäppt men det är skitbra att hoppa omkring till takten och vifta med armarna. :) Måste pröva det (Y)

See ya

Åker nu

Åker till Bromon nu seeeeeees

Ha en trevlig kväll :)


See ya

hihi

Hah ser ut som om jag har långt hår ju :D

HHAH hur ser jag ut :)

Nu har precis duschat som man ser på bilden och snart ska vi äta Bacon&Purjolöks paj (inte så gott inte lika gott som ost&skink paj) Aja nu ska jag gå och göra något
Vad ska ni äta ikväll???

See ya

Lite bilder

<--MUMS!!!

<--Glimma älskar att leka.

<-- Bit inte mej.

<-- Sniff, Sniff

<-- Kontrollera boll.

<-- Så söt bild.

<-- Nu tar jag dej :)

<-- Nämre kan man inte sitta

<-- Så kan man också ligga

<-- Tjockis Aza ger mej en puss

<-- Lite omgjord.

Har precis lagt ett spår åt Glimma.

Det blev...

Det blev ingen kloklippning för vovvan, det var stängt men det gör inget. :)


Hundarna leker följa Aza *John*
Man ser Aza titta ner i trappan så hör man dörren boom Aza springer så fort hon kan ner för att se vem det är, så ser man Glimma tänka Jaha då skulle vi gå ner nu snabbt ska det gå :)

Så söta


Glimma

<-- Glimpan! haha står vid dörren och morrar åt bilarna utanför. :D

Idag har vi fullt upp först vaknade mamma och gick ut med vovvsingarna. Sen vaknade jag och sen åt jag och lekte med Glimms sen körde mamma och handlade lite purjolök och köpte en reflexväst men den var för liten:( Och nu ska vi inte göra så mkt sen ska vi lämna Calle på tågstationen i Alvesta vid ca halv tre och efter det ska vi till hundrastgården kanske, sen in till stan med Aza och Glimms för att slipa klorna på Aza och miljö träna Glimms (som bor på kandet och undrar vf man ska ha koppel på sig??) Sen ska vi handla på Maxi undrar hur Glimms tar det att vara hemma ensam i bur när Aza går fritt? Aja men sen ska vi ut och gå med Vovvsingarna. :D

See ya

Två hundar i huset nu!!!



GLIMMA ÄR HÄR!!!

Nytt pass...

<-- Mitt gamla gamla pass. :D nytt idag :P

Idag ska vi till stan och göra pass och sen kmr Ninni och tittar till Aza och kanske har med sig Glimma :) efter det har jag inget att göra. Kolla på telefoner på blocket (Y)

See ya

Nya...

<-- Nya öronhängen från Anna och Lorita.

Idag har vi varit i simhallen med Lina, Anna och Lorita. :D Jättekul och sen när vi åkte hem så fick jag en liten julklapp från Anna och Lorita. ;) ÖRONHÄNGEN! jättefina så gulligt av dom av mej fick dom kläder til sig själva och barn på barnhemmet. och skor. :)

See ya

Nya...

<-- Nya öronhängen från Anna och Lorita.

Idag har vi varit i simhallen med Lina, Anna och Lorita. :D Jättekul och sen när vi åkte hem så fick jag en liten julklapp från Anna och Lorita. ;) ÖRONHÄNGEN! jättefina så gulligt av dom av mej fick dom kläder til sig själva och barn på barnhemmet. och skor. :)

See ya

IMON BLIR DET KUL!!!

<-- Så söta små tjeor na jag ska bada med imon Lorita och Anna. :D

Idag har det inte hänt så mkt vi har varit på stan och bytt mina skor som gick sönder efter en dag (humm) och sen var vi inne på Body shop men mitt puder var slut. :( Efter det sa mamma ska vi överaska pappa och Calle med semlor!!!? och i eftermiddag har vi inte gjort nåt alls ikväll lagade mamma, pappa och jag mat Kötttgryta (USCH! me no like meat) efter det så satte jag mej vid datan och kollade på lite bilder på snyggingar (ink. Anna och Lorita<3) och nu skriver jag detta (19:24) och sen ska vi titta på... OLYCKSFÅGELN! JA, det bästa på tv längtar efter Isprinssesan. Nu ska jag titta på Charlieissocoollike. :)

Ses

Gott Nytt År hos Hilding

<-- Aza ligger och ''vilar valparna''

<-- Hilding (min gudfar) gör langos. :) Jätte gott.

<-- Raket. :D

hej hoppas alla hade en bra nyårsafton och att man inte blev skadad av någon raket :) imon ska vi in till stan kanske och köpa lite saker efter vad som hände när vi körde hem från Ronneby. Vi körde och så ser vi en bil står vid sidan av vägen och en kille står och vinkar till oss och vi öppnar rutan och säger Hej och han säger Hello we hit a animal with the car, shoud we call the police???? :O mamma (som körde) Yes one one two han: Okey så gick han till sin bil och sa vad dom skulle göra men då sa pappa sa varför ringer vi inte åt dom vi kan ju språket (dom var från Tyskland) Så pappa ringer och dom säger och berättar på engelska för pappa vad dom körde på och att djuret sprang iväg och sen berättar var dom står och om dom skulle skicka en polisbil. men det skulle dom inte så Tysken går och sätter upp en Varningstriangel och när han gör det så ser han att Rådjuret ligger dött i diket vid vägen så pappa och mamma står och hjälper dom och så och jag och Calle sitter i bilen. :/  och sen efter en stund kunde vi köra hem och då säger mamma (jag citerar): Man borde ha en ficklampa och en reflexväst i bilen och man skulle krocka så man kan sätta på sig västen så folk ser en och lampan till så man kan se hur olyckan ser ut som om det var ett läge som detta ute i det mörka och ser inte hur mkt av bilen som har blivit skakad. Så imons ka vi till stan eller Maxi och köpa en ficklampa och reflexväst (vantar mössa om det är kallt och bilens värme inte funkar så man inte fryser ihäl )

Puss o hej leverpastej (USCH tycker nt om leverpastej)

R.I.P Rådjuret :(

RSS 2.0